ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε Ιωαννίνων /Συνάντηση με τον Δήμαρχο /Στο επίκεντρο της συζήτησης η παραχώρηση του Στρατοπέδου Βελισσαρίου


 Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024,  αντιπροσωπεία του  ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ιωαννιτών  κ. Μπέγκα Θωμά.

Στην συνάντηση τέθηκε ως θέμα συζήτησης, η ύπαρξη πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με την έναρξη εκ νέου συνομιλιών και διαπραγματεύσεων που αφορούν στην παραχώρηση του Στρατοπέδου “Τχη Βελισσαρίου Ιωάννη”, στο Δήμο Ιωαννιτών.

Ο κ. Δήμαρχος μας ενημέρωσε αναλυτικά επί των εξελίξεων στη διαδικασία  των διαπραγματεύσεων, συζητήθηκαν τα πιθανά σενάρια για την υλοποίηση του έργου, καθώς και τα αντίστοιχα αντισταθμιστικά οφέλη, ενώ εξέφρασε την θέληση του για ενημέρωση της Ένωσής μας σε περίπτωση ουσιαστικών εξελίξεων στο υπόψη θέμα.

    Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ι. θέλει αρχικά να ευχαριστήσει τον κ. Δήμαρχο  για την έμπρακτη στήριξή του στην Ένωσή μας  από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, την ανταπόκριση στο αίτημα μας για συνάντηση, το ενδιαφέρον που δείχνει για το παραπάνω θέμα που απασχολεί τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους ως Δημότες του Δήμου Ιωαννιτών και όχι μόνο, καθώς και την πρόθεσή του για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής και ουσιαστικής λύσης. 

1.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

            Πλάτων Παντέρης Βασίλειος Παππάς

         Αντισυνταγματαρχής(ΠΖ) Υπολοχαγός(ΑΜΧ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]