Ιωάννινα :Νεότερη ενημέρωση για το τροχαίο με δίκυκλο και ποδήλατο||Σοβαρός ο τραυματισμός του νεαρού δικυκλιστή ||Η Αστυνομία άνοιξε τον δρόμο στο ασθενοφόρο

 

νεότερη ενημέρωση 16:48 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ,η 44χρονη ποδηλάτισσα τελικώς μεταφέρθηκε και αυτή  στο νοσοκομείο ,χωρίς ευτυχώς να φέρει σοβαρό τραύμα.

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός δικύκλου και ενός ποδηλάτου σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 στα Ιωάννινα ,επί της Διονυσίου Φιλοσόφου ,στο μώλο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ,ο νεαρός  οδηγός του δικύκλου ,ηλικίας σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες 19 ετών,υπό συνθήκες που διερευνώνται ,άγγιξε  με το όχημά του το ποδήλατο που οδηγούσε   νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια έπεσε σε σταθμευμένο όχημα ,με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά .

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας ,ενώ στο  εφημερεύον νοσοκομείο ο νεαρός δικυκικλιστής , διακομίσθηκε συνοδεία της αστυνομίας προκειμένου να ανοίγει ο   δρόμος για το όχημα του ΕΚΑΒ .

Η  οδηγός του ποδηλάτου δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο .Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]