Τραγωδία στην Κόνιτσα :4 νεκροί από τη φωτιά στο κοντέινερ|| 69χρονη ,83χρονη ,88χρονη και ένας 75χρονος ||Τα αδέρφια έμεναν στο κοντέινερ

 



   Πρώτη ενημέρωση 06:54
:Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς που ξέσπασε σε κοντέινερ   στην Κόνιτσα .Επιχειρούν 5 οχήματα της Π.Υ με 8 υπαλλήλους .



νεότερη ενημέρωση   08:41  :Tα αδέρφια που διέμεναν στο κοντέινερ  στην Κάτω Κόνιτσα  που παραδόθηκε στις φλόγες σήμερα νωρίς το πρωί, ήταν 3 γυναίκες 69,83 και 88 ετών και ένας άνδρας 75 ετών .

Σε συνέχεια ενημέρωσης για την φωτιά  που ξέσπασε σε κοντέινερ μέσα στην πόλη της Κόνιτσας ,οι πυροσβέστες εντόπισαν 4 απανθρακωμένες σορούς .Πιθανότατα ,σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ,ανήκουν σε  4 ηλικιωμένα αδέρφια (1 άνδρας και 3 γυναίκες)που  έμεναν στο κοντέινερ .Στο σημείο βρίσκονται για την επιχείρηση κατάσβεσης 5 οχήματα με 10 υπαλλήλους από τη ΔΙΠΥΝ Ιωαννίνων ,το ανακριτικό τμήμα ,η ΕΛ.ΑΣ, και το ΕΚΑΒ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]