Στην Κορυφή της Ευρώπης για ακόμη μια χρονιά οι αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων με 5 Χρυσά – 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια!

 


ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2024 TAE KWON-DO I.T.F.

Στην Κορυφή της Ευρώπης για ακόμη μια χρονιά οι αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων με 5 Χρυσά – 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια.

ΚΟΠΕΡ - ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

  Στο Κόπερ της Σλοβενίας πραγματοποιήθηκε από της 15- 21 Απριλίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων για το 2024. 

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-do ITF κατακτώντας την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη, μεταξύ 33 χωρών. Μια τεράστια επιτυχία για την χώρα μας που για 3η συνεχόμενη χρονιά είναι στην κορυφή της Ευρώπης.

 Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ : 6945262661) ακόμη μια φορά έδωσε το παρών και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τέσσερις αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας, την Παπαδιώτη Αικατερίνη την Ντούκα Αικατερίνη, την Θωμά Ευανθία και τον Ντάκουλα Γεώργιο  και να κατακτούν 5 Χρυσά – 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια. 

Πιο αναλυτικά:                                                                                                            

Παπαδιώτη Αικατερίνη: Χρυσό μετάλλιο και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία έως 62 κιλά Γυναικών, για το 2024. Αν και τραυματισμένη από την αρχή της προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό, έκανε την υπέρβαση και στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Επίσης κατέκτησε ακόμη 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο μετάλλιο στα ομαδικά αθλήματα και 5η Θέση στις ατομικές Τεχνικές. 


Ντάκουλας Γεώργιος: Χρυσά μετάλλια και Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2024, στην κατηγορία 2 Dan τεχνικές Ανδρών. Ο καλύτερος όλων, καθώς δεν αμφισβητήθηκε η τεχνική του υπεροχή, από κανέναν αντίπαλο. Επίσης ακόμη ένα Χρυσό μετάλλιο κέρδισε στις ομαδικές τεχνικές.                                           

Ντούκα Αικατερίνη: 1 Ασημένιο  και Δευτεραθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Γυναικών έως 58 κιλά. Επίσης κατέκτησε 2 ασημένια και 1 Χάλκινο στα ομαδικά αθλήματα. Μαχητική μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για πολύ λίγο χάθηκε η πρώτη θέση.

Θωμά Ευανθία: 2 Χρυσά μετάλλια στις Ομαδικές Τεχνικές και στις ομαδικές εναέριες Τεχνικές και 5η Θέση στις ατομικές Τεχνικές. Για πρώτη φορά στη Εθνική Ομάδα και ξεπέρασε τον εαυτό της σε απόδοση. Αν περνούσαμε στα μετάλλια στο ατομικό της, θα κατακτούσε και το Χρυσό.



  Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: «Σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάναμε το ¨ Όνειρο¨ πραγματικότητα. Μία μεγάλη προσπάθεια τόσων μηνών, στέφθηκε με επιτυχία. Ένα μεγάλο μπράβο στους πρωταθλητές μας, για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν. Αγωνίστηκαν με πάθος μια ολόκληρη εβδομάδα στα αγωνιστικά τερέν για διάκριση και τα κατάφεραν. Περάσαμε πολύ σκληρή προετοιμασία με πολλούς αγώνες, πολλούς τραυματισμούς και πολύ κούραση. Αντέξαμε και τα καταφέραμε. Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια σταθήκαμε δυνατοί και ανεβήκαμε στο βάθρο με τους καλύτερους. Κάναμε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε. Ο «Πρωτέας Ιωαννίνων» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο σύλλογος των Πρωταθλητών. 


                   

Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».                                                                                                            

Ακολουθήστε μας στο site www.acproteas.gr και στη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!! www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]