ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το Friends Meeting Ιωάννινα 2023!

 


Με απόλυτη επιτυχία ο αθλητικός σύλλογος Tae Kwon Do Ιωαννίνων διοργάνωσε το Σάββατο 13 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστημίου το Friends Meeting Ιωάννινα 2023.

Με συμμετοχή 15 συλλόγων και 400 αθλητών από τη βορειοΔυτική και κεντρική Ελλάδα στο κατάλληλα διαμορφωμένο στάδιο του πανεπιστημίου μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές κυρίως αρχάριοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο αγωνιστικό taekwondo αλλά και εξελίχθηκαν μέσω αυτής της διαδικασίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Χάρης Λαζάνης ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας και η υποψήφια βουλευτής Αντωνία Κορυζή.

Το meeting τελέστηκε κατόπιν αδειοδότησης της Ελληνικής ομοσπονδίας taekwondo υποστηρίχθηκε από εννέα ενεργούς διαιτητές της ομοσπονδίας και συμμετείχαν 15 σύλλογοι μέλη της ΕΛΟΤ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους συμμετέχοντες συλλόγους αθλητές διαιτητές καθώς και τους εθελοντές αθλητές του Δία Ιωαννίνων που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή του meeting.

Ένα meeting που τείνει να γίνει θεσμός συνεχώς εξελισσόμενο και βελτιούμενο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από το σύλλογο στην πανεπιστημιακή κοινότητα που παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο για τις ανάγκες του τουρνουά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]