Το τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Χριστοβασίλη

   Σήμερα στη 1 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιώργου Χριστοβασίλη στη Γλυφάδα  παρουσία  πλήθους κόσμου .

Πρώτη έφτασε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον υπεύθυνο ασφαλείας Φώντα Βρόσγο που συλλυπήθηκαν την οικογένεια.



Στεφάνια  έστειλαν  μεταξύ άλλων η Super League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ιβάν Σαββίδης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και ο Μποροβήλος, ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, ο ΠΑΣ Αθηνών, η ομάδα της Καρμιώτισσας Κύπρου κ.α.

Παρόντες και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα στην εξόδιο ακολουθία ήταν ο Καραπαπάς του Ολυμπιακού, ο Λυσσάνδρου από τον ΟΦΗ, η κα Κοξένογλου αντιπρόεδρος της Super League και εκπρόσωπος του Ατρόμητου, ο κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου της Λαμίας, εκπρόσωπος του Παναιτωλικού, ο Ανδρέας Μπονόβας παλαίμαχος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού, ο Ηλίας Κώτσιος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, ο Γιώργος Κασναφέρης, παλιός διαιτητής, οι επί χρόνια αρχηγοί της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ και Θέμης Τζημόπουλος, ο παλιός τερματοφύλακας Κ. Περιστερίδης, ο πρώην βοηθός επί Πετράκη κ. Γεωργουλόπουλος, ο προπονητής Άκης Μάντζιος, κ.α.

Επιθυμία του ιδίου του Γεώργιου Χριστοβασίλη ήταν, αντί στεφάνων, να κατατεθούν και δωρεές υπέρ του Οικοτροφείου και των σχολείων Δουραχάνης.



Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Οικοτροφείου που εδώ και 32 χρόνια προσφέρει την ζεστασιά και την φροντίδα σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, είναι οι κάτωθι:


Εθνική Τράπεζα – GR0401103590000035929619548


Τράπεζα Πειραιώς – GR5901724070005407007576472

πηγή  super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]