Στην Πάργα ο Κυριάκος Μητσοτάκης


"Σήμερα έχουμε σε όλη την Ελλάδα και στην Περιφέρεια Ηπείρου μια μεγάλη έκρηξη επενδύσεων, από τον τουρισμό μέχρι τη μεταποίηση, μέχρι τον πρωτογενή τομέα. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Διότι δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να εξασφαλίσουμε καλύτερους μισθούς και καλύτερα εισοδήματα εάν δεν έχουμε επενδύσεις, εάν δεν στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, αν δεν αποδαιμονοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα."ανέφερε  μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πάργα που ήταν ο επόμενος σταθμός μετά την Παραμυθιά .

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε  και πάλι στη δέσμευσή του για την αύξηση των μισθών σημειώνοντας:"Αλλά πρώτα και πάνω από όλα, και για αυτό δεσμεύομαι για την δεύτερη τετραετία, θέλουμε καλούς, καλύτερους μισθούς από αυτούς που έχουμε σήμερα. Και θα τους έχουμε. Κρατήστε αυτή τη δέσμευσή μου.

Γιατί όπως σας είχα πει πριν από τέσσερα χρόνια ότι θα μειώσω τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα και το έκανα πράξη -πενήντα φόρους μειώσαμε, επτά δισεκατομμύρια αφαιρέσαμε συνολικά από την ελληνική κοινωνία σε φόρους-, έτσι και τώρα σας λέω ότι η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία που ο μέσος μισθός θα πάει στα 1.500 ευρώ και ο κατώτατος θα πάει κατ’ ελάχιστον στα 950 ευρώ."

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην Πάργα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,πατώντας εδώ 

 



 


 


 

 



φωτό Γραφείο Τύπου


 














 




 



 







 



 







 









 





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]