Ιωάννινα:Βανδαλισμός .....ΚΑΦΑΟ


 Μια συλλογική προσπάθεια να δημιουργήσουμε όμορφες γωνιές στην πόλη δεν βρήκε όλους τους συμπολίτες μας σύμφωνους.


Κάμερα καταστήματος του κέντρου κατέγραψε νεαρό άνδρα με ποδήλατο να σταματάει στις 3 τα ξημερωματα μπροστά από τα ΚΑΦΑΟ. Ο άνδρας φορούσε μαύρο καπέλο τζόκεϊ και έφερε μαζί του χιαστί τσάντα ταχυδρόμου μεσα στην οποία είχε τα σπρέι, καθώς όπως φαίνεται ο σκοπός του ήταν να κινηθεί κάπως καλυμμένος και να βανδαλίσει με γρήγορες κινήσεις τα έργα. 


Σήμερα Τετάρτη λοιπόν, 


η ομάδα Take Action Ioannina αντίκρισε  6 από τα 11 ΚΑΦΑΟ μουντζουρωμένα με γκρι σπρέι, κυρίως στην πρόσοψη. 



Ήδη το ένα ΚΑΦΑΟ στην οδό Δαγκλή καθαριστηκε από τους ανθρώπους γειτονικού καταστήματος που προσφέρθηκαν ευγενικά και τους ευχαριστούμε πολύ. Η ομάδα Take Action Ioannina    θα καθαρίσει και τα υπόλοιπα 5 ώστε να αποκατασταθούν ολα τα έργα.


Και καθαρίστηκε γιατί η ομάδα  Take Action Ioannina   είχε προνοήσει και είχαν περαστεί όλα τα ζωγραφισμένα ΚΑΦΑΟ με ειδική επίστρωση που τα προστατεύει από τέτοιες ενέργειες, παρόλο που ήλπιζαν  ότι δεν θα χρειαζόταν.



Θέλουμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για της ενέργειες του βάνδαλου "συμπολίτη" μας και να ζητήσουμε από όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης να την αγαπήσουν και να την φροντίσουν όπως της αξίζει, αλλά και να μην ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν την καταστροφή.


Η δικαιοσύνη θα αναλάβει την τιμωρία του .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]