Ιωάννινα:Νεκρός εντοπίστηκε ο 78χρονος που αγνοούνταν


 

νεότερη ενημέρωση 18.39
Αποκλείστηκε από τον ιατροδικαστή το ενδεχόμενο   εγκληματικής ενέργειας ,για τον άτυχο 78χρονο ημεδαπό που εντοπίστηκε  νεκρός σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν τις 15.00  σε χωράφι στο χωριό Πετσάλι  σε απόσταση 20 χλμ ΒΔ των Ιωαννίνων .Ο 78χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Ανατολή Ιωαννίνων την Τετάρτη 29 Μαρτίου .
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από χθες υπήρχε πληροφόρηση   για έναν ηλικιωμένο που κινούνταν στην περιοχή και έμοιαζε πολύ με τον 78χρονο άνδρα  για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί  σήμα από τη   η Γραμμή Ζωής  .
Οικεία του πρόσωπα μετά την πληροφόρηση αυτή μετέβησαν στην περιοχή και τον αναζητούσαν και τον εντόπισαν   σήμερα χωρίς τις αισθήσεις του πεσμένο σε ένα χωράφι .
Η σορός του  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΙ  όπου η διενέργεια   ιατροδιαστικής εξέτασης θα φωτίσει τα ακριβή παθολογικά αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα.
Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία των Ιωαννίνων καθώς η κινητοποίηση του κόσμου  για τον ηλικιωμένο ήταν μεγάλη ....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η  αυλαία στην υπόθεση εξαφάνισης του 78χρονου ημεδαπού τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη ΄29 του Μάρτη .

Υπενθυμίζεται ότι ο  ηλικιωμένος άνδρας είχε φύγει εκείνο το μεσημέρι από το σπίτι του στην Ανατολή  και δεν επέστρεψε .Την επόμενη μέρα συγγενικό του πρόσωπο μετέβη στο ΑΤ Ιωαννίνων και δήλωσε την εξαφάνισή του .

Για την υπόθεση ενεργοποιήθηκε και η Γραμμή Ζωής ενώ όλες τις ημέρες αναζήτησής του  μεγάλη ήταν η κινητοποίηση από  την αστυνομία και  την πυροσβεστική .

Ο 78χρονος εντοπίστηκε   σήμερα λίγο πριν τις 15.00   δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του από τον εγγονό του σε χωράφι στο Πετσάλι .Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και ο ιατροδικαστής .

περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]