«Ημέρα Καριέρας 2023» στις 3 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων-Συμμετέχουν πάνω από 60 επιχειρήσεις




Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2023» στις 3 Μαΐου 2023 από τις 10.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».


Η «Ημέρα Καριέρας 2023» είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που επιδιώκει να φέρει τις/τους φοιτήτριες/τές και αποφοίτους του σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο. 

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 60 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με τη συμμετοχή τους οι φοιτήτριες/τές και απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις γνωριμίας με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν συνεργάτες, αλλά και να αντλήσουν ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και απαιτήσεις διαφόρων επαγγελματικών κλάδων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://bit.ly/41CPW3v 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510 07278, 2651009046 ή 2651008454 και στο e-mail: dasta@uoi.gr ή να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://careerdays.dasta.uoi.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]