ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2023 – 2024




Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προσκαλεί υποψηφίους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) “Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών” για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024. 

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή, εικοσιπέντε (25) μεταπτυχιακοί φοιτητές, πτυχιούχοι κατά προτεραιότητα Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικής Επιστήμης, και συναφών Τμημάτων Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής, ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. 

Η αναλυτική προκήρυξη και ο Κανονισμός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΠΜΣ (https://master.accfin.uoi.gr/).

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΠΜΣ από τη Δευτέρα 24/04/2023 έως την Παρασκευή 26/05/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο του ΠΜΣ (https://master.accfin.uoi.gr/) ή να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 26820 50621, accfinmaster@uoi.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]