Ιωάννινα:Συνεχίζεται η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Ερυθρό Σταυρό

 


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας και από το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Καθημερινά, συμπολίτες μας όλων των ηλικιών παραδίδουν από το υστέρημά τους ο καθένας, σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, κουβέρτες και υπνόσακους, τα είδη δηλαδή που έχουν ανάγκη σε αυτή τη φάση οι σεισμοπαθείς. 

Μεγάλη είναι επίσης και η ανταπόκριση Σχολείων όλων των βαθμίδων, Συλλόγων και Φορέων που επιλέγουν να στείλουν τη βοήθεια που συγκεντρώνουν μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο οποίος ήδη απέστειλε περισσότερο από 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας ενώ προγραμματίζονται και οι επόμενες αποστολές. Από τα Ιωάννινα αναμένεται να φύγει η πρώτη αποστολή την επόμενη εβδομάδα αλλά η συλλογή θα συνεχιστεί. 

Ανάμεσα στους Συλλόγους που ήδη συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια είναι και οι: Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΛΑΣ Ιωαννίνων, ΒΙΚΟΣ ΑΣΙ, Σύλλογος Πολυτέκνων, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης, 2ο Λύκειο Ιωαννίνων, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων 10ου Δημ.Σχολείου Ιωαννίνων, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων 11ου Δημ. Σχολείου Ιωαννίνων (Ελισαβέτειο Β’), Σύλλογος Φροντιστών Ιωαννίνων, Γυμναστήριο Revolution, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Καταστήματα Vodafone (Μουλαϊμίδου – Ν. Ζέρβα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]