Τι σημαίνει για την κυβέρνηση η εκλογή Ανδρουλάκη - Εκλογές και νέα δεδομένα στην πολιτική σκηνή

 


Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ φέρνει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, αλλάζοντας τους... παίκτες της σκακιέρας


Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, μία εκλογή που έφερε χαμόγελα στο κυβερνητικό μέτωπο, καθώς είναι ένα πρόσωπο με το οποίο στοχεύουν να έχουν έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, ενόψει και των επικείμενων εκλογών.



Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας, δηλαδή σε 18 μήνες από σήμερα. Ουσιαστικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μπροστά του 18 μήνες για να προετοιμαστεί και να ανασυντάξει το κόμμα του για τις επόμενες κάλπες.


Άλλωστε ο πρωθυπουργός και στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» έκλεισε για ακόμη μία φορά το παράθυρο της σεναριολογίας για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.


Οι δύο άνδρες συνομίλησαν το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου, όπου ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται το πρώτο τους τετ α τετ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.


Στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη, το κυβερνητικό επιτελείο βλέπει και μία... ποιοτική αντιπολίτευση. «Για εμένα ποιοτική είναι η αντιπολίτευση που καταθέτει προτάσεις. Μια καλή αντιπολίτευση θα κάνει και την κυβέρνηση καλύτερη», επεσήμανε άλλωστε ο πρωθυπουργός στην ίδια συνέντευξη.

φωτό Eurokinissi 

πηγή lawandorder.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]