Ποδηλατοδρομία του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου

 


Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κέρκυρας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων γνωριμίας με την τοπική κοινωνία, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 1η Ποδηλατοδρομία που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30π.μ. με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Λιστόν (Πεντοφάναρο). 

Παράλληλα με την ποδηλατοδρομία, θα υπάρχει στο σημείο εκκίνησης ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό του Κέντρου μας, καθώς και Χριστουγεννιάτικες δράσεις με μουσική και χειροτεχνίες για τους μικρούς μας φίλους.

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Κέρκυρας σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, καθώς και η ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο μας.

Η διαδρομή έχει ως εξής:

Εκκίνηση από την Πλατεία Λιστόν (Πεντοφάναρο) - Παλάτι - Μουράγια - Λιμάνι -  Σπύρου Γαρδικιώτη - Ευάγγελου Ναπολέοντος - (στάση) Εθνικής Παλαιοκαστρίτας7 (ΚΕΘΕΑ Πολυδύναμο Κέντρο) - Πολ. Κωνσταντά - Πλατεία Σαρόκο - Λεωφ. Αλεξάνδρας – Κολώνα Ντούγκλα - Λεωφ. Δημοκρατίας - Τερματισμός Πλατεία Λιστόν (Πεντοφάναρο). 

Διάρκεια: 1 ώρα


Γιατί όλοι μαζί……………… μπορούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]