Ένωση Γονέων Ιωαννίνων:Συγκέντρωση ελαιόλαδου για οικογένειες που το έχουν ανάγκη ....

 


Είναι πραγματικά τραγικό, σε μια εποχή που υπάρχουν όλες οι υλικές προϋποθέσεις κανένας άνθρωπος να μην στερείται βασικά αγαθά όπως τα τρόφιμα, τα ρούχα, η θέρμανση, να υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν μπορούν να τα διασφαλίσουν. Ακόμη πιο τραγικό είναι, το κράτος και οι τοπικές αρχές (Δήμος, Περιφέρεια κλπ), μπροστά  μάλιστα στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων,  να μην μπορούν να καλύψουν  βασικές ανάγκες   σε οικογένειες  μας που για κοινωνικούς λόγους ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Η Ένωση Γονέων γνωρίζοντας ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, υπάρχουν  ανάγκες  σε ελαιόλαδο και θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της, καλεί τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων της πόλης και κάθε γονέα ξεχωριστά, να συμβάλλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ελαιολάδου το οποίο θα παραδοθεί στο Κοιν.Παντοπωλείο για να διανεμηθεί σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Το ελαιόλαδο μπορεί να συγκεντρωθεί στα σχολεία μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Για τον λόγο αυτόν παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τη συγκέντρωση, διαθέτοντας έναν χώρο που θα μπορεί να αποθηκευτεί. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων μετά από ειδοποίηση από τους Συλλόγους (ή τους Διευθυντές των Σχολείων), θα περάσουν απ’ όλες τις σχολικές μονάδες στις 17/12, θα παραλάβουν  τις συσκευασίες ελαιολάδου και θα τις παραδώσουν στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]