Ιππασία στον μυθικό Αχέροντα![βίντεο]"Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 στην συχνότητα του MEGA TV και στην πρωινή εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" προβλήθηκε ο μυθικός Ποταμός Αχέροντας με τα υπέροχα,επιβλητικά και πανέμορφα άλογα της κυρίας Βιβής Μάρκου. 

Μαγική η βόλτα στον Αχέροντα με ιππασία, βαρκάδα και καγιάκ. 

Τι δεν έχει ο Νομός μας!!!

Πρέβεζα είναι μόνο μία!!!

Ο ποταμός Αχέροντας ειναι πλούτος και πηγή Ζωής, για τον Νομό της Πρέβεζας,τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες. 

Μια απόδραση με δράση που μαγεύει τον κάθε επισκέπτη.

Η δροσιά στον ποταμό τους καλοκαιρινούς μήνες ειναι μοναδική όπως μοναδική είναι και η Βιβή Μάρκου που δραστηριοποιείται και έχει μια σύγχρονη επιχείρηση στον ποταμό Αχέροντα με άλογα, βάρκες και καγιάκ. 

Μοναδικές εικόνες, μοναδικές στιγμές!!!"Θα πρέπει η Πολιτεία να στρέψει τα μάτια της προς τον ποταμό Αχέροντα ώστε να βελτιώσει τις τουριστικές υποδομές για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται από τις πηγές ως και τις εκβολές του, που βρίσκονται στο Τουριστικό Χωριό της Αμμουδιάς με τις υπέροχες βαρκάδες του Χάροντα.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας, για ακόμη μια φορά με Όραμα, Εξωστρέφεια, Στρατηγική και Προγραμματισμό, με όπλα την Επικοινωνιακή Πολιτική και τις Δημόσιες Σχέσεις προβάλει τα σημαντικά Brand Names του Νομού, ώστε ο εναλλακτικός τουρισμός να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. 

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA TV ,τους παρουσιαστές της εκπομπής Κατερίνα Νώντα και Σωτήρη Μπολάκη, επίσης τους συνεργάτες της εκπομπής πίσω από τις κάμερες για να βγει αυτό το υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, την κυρια Βιβή Μάρκου και τους συνεργάτες της για την συνεργασία τους με την Νέα Ένωση.


Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]