ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αμφιλοχία-Μενίδι :Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 29χρονου μουσικού από την Ευρυτανία που αγνοοείται Επιχειρεί και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ

 




Άκαρπες ήταν χθες οι έρευνες στον Αμβρακικό για τον εντοπισμό του Τάσου Κόπανου από το Μενίδι Αμφιλοχίας.


Λιμενικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας και ντόπιοι ψαράδες αναζητούσαν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες τον 29χρονο που το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου έπεσε στη θάλασσα από άγνωστη αιτία, όταν είχε βγει για ψάρεμα με ένα ακόμα άτομο στον Αμβρακικό όταν ξέσπασε το ξαφνικό μπουρίνι που σάρωσε την περιοχή.


Ο φίλος του κατάφερε να σωθεί, όμως ο 29χρονος δεν έχει βρεθεί ακόμη. Οι πληροφορίες του karvasaras.gr αναφέρουν ότι το πρωί τη Παρασκευής 27 Αυγούστου οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, τόσο από λιμενικούς και ψαράδες που με τα σκάφη τους «χτενίζουν» τον Αμβρακικό, όσο και από δύτες που συμμετέχουν από τις πρωινές ώρες στις αναζητήσεις. Επίσης στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Κόπανος κατάγεται από την Ευρυτανία και είναι γνωστός στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, μιας και παίζει κλαρίνο.




Μάλιστα στα social media έχει απευθυνθεί έκκληση σε όποιο μπορεί να παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία στο Λιμενικό ή στον αδερφό του 29χρονου, Στέφανο, στο 697 82 86 499.


πηγή karvasaras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]