ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

EUROVISION 2021: Στο A’ μισό του τελικού η Κύπρος!

 

Το αποτέλεσμα κρίθηκε όπως κάθε χρόνο κατά 50% από την ψηφοφορία του κοινού μέσω televoting και SMS ενώ το υπόλοιπο 50% μέσα από τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό πως οι βαθμολογίες των επιτροπών είχαν ήδη συγκεντρωθεί από την προχθεσινή γενική πρόβα του ημιτελικού, ενώ το κοινό ψήφισε κατά τη διάρκεια της αποψινής βραδιάς. Επιπλέον, δικαίωμα ψήφου στονχθεσινό  ημιτελικό είχαν οι χώρες του τελικού Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία, οι οποίες παρουσίασαν και τα δικά τους τραγούδια μέσα από ένα απόσπασμα.

Μετά την ολοκλήρωση του Πρώτου Ημιτελικού, ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, η οποία φέτος ήταν πιο ιδιαίτερη καθώς ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας. 


Στη συνέντευξη τύπου, οι δέκα συμμετέχοντες που προκρίθηκαν είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε τρεις σύντομες ερωτήσεις για την εμπειρία πρόκρισης τους στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Ακόμα, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το μισό του τελικού στο οποίο θα εμφανιστούν. Κάθε συμμετέχων επέλεγε δηλαδή αν θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό (θέσεις 1-13) ή στο δεύτερο μισό (θέσεις 14-26). Μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού, οι διοργανωτές θα αποφασίσουν την ακριβή σειρά εμφάνισης. 

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo θα εμφανιστεί στο Α’ μισό στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (θέσεις 01-13).

Οι δέκα χώρες που κατάφεραν και συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισαν το εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου είναι


1. Νορβηγία – “Fallen angel” – Tix


2. Ισραήλ – “Set me free” – Eden Alene


3. Ρωσία – “Russian woman” – Manizha


4. Αζερμπαϊτζάν – “Mata Hari” – Efendi


5. Μάλτα – “Je me casse” – Destiny


6. Λιθουανία – “Discoteque” – The Roop


7. Κύπρος – “El Diablo” – Έλενα Τσαγκρινού


8. Σουηδία – “Voices” – Tusse


9. Βέλγιο – “The wrong place” – Hooverphonic


10. Ουκρανία – “Shum” – Go_A

[Πηγή/ Φωτογραφίες: eurovision.tv]

ogaegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]