Γιάννενα Τώρα:Είθε το Άγιο Φως να γεμίζει πάντα με δύναμη τις ψυχές μας και αγάπη τις καρδιές μας για όλους τους συνανθρώπους μας

 επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ μεΑ) του ΟΚΠΑΠΑ.
    


Αυτό το Πάσχα, το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Καθώς Ανάσταση σημαίνει νίκη της ζωής επί του θανάτου, της αφθαρσίας επί της φθοράς, με τη φετινή Ανάσταση προσμένουμε την αρχή για έναν καινούργιο κόσμο που δεν θα έχει καμιά σχέση με την οσμή της φθοράς και τον τρόμο του θανάτου. Ας ευχηθούμε κι ας ελπίσουμε όλοι μαζί στη δική μας «ανάσταση» από την πανδημία που βιώνουμε. 

Αυτές τις ημέρες κατάνυξης και προσμονής, ας σταθούμε κοντά σε εκείνους που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ανάγκη και ας εκφράσουμε έμπρακτα την αγάπη μας. Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Άρη Μπαρτζώκα και τα μέλη της Γραμματείας Μιχάλη Φαρσαρώτα και Ρούλα Τσέλιου Σίμου επισκέφτηκαν το «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία» (ΚΔΑΠ μεΑ) του ΟΚΠΑΠΑ, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Δημήτρης Πάνου, για να δώσουν ευχές στα παιδιά και να τους μοιράσουν δώρα για το Πάσχα. 

Είθε το Άγιο Φως να γεμίζει πάντα με δύναμη τις ψυχές μας και αγάπη τις καρδιές μας για όλους τους συνανθρώπους μας.

Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

28/4/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]