Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: 'Κονωνική Δράση - Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη"


 Ο  «ΟΚΠΑΠΑ»  με αγάπη και σεβασμό καλεί τους συμπολίτες να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους, αυτές τις Άγιες Ημέρες, και να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική δράση:


«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη»


Όπως είναι γνωστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, από το 2011, παρέχει είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενα άτομα, κυρίως τρόφιμα και μη ευπαθή προϊόντα όπως καθαριστικά και είδη υγιεινής καθώς και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια, βιβλία κ.τ.λ. με την προϋπόθεση πως έχουν ελεγχθεί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.


Αν έχετε αντικείμενα (όπως κρεβάτια, στρώματα, παιδικά είδη όπως: παιδικά καρότσια, κούνιες), μεταχειρισμένα έπιπλα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον ή ηλεκτρικές συσκευές/μικροσυσκευές όπως: ραδιόφωνα, συσκευές σιδερώματος κ.α. σε καλή κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο δεν σας είναι πλέον ωφέλιμο, μπορείτε να τα χαρίσετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών.


Η ανάγκη αυτή υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όμως τις κρίσιμες και δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, η ανάγκη των συμπολιτών μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε με τη δική σας στήριξη, ανέξοδα, ευπαθείς ομάδες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας.


«Τα πάντα είναι ωφέλιμα όταν χρησιμοποιούνται»


Δ/νση Κοινωνικού Παντοπωλείου:  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11 (ΚΕΠΑΒΙ)  γραφείο 126 


Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30-14:30 στο τηλ: 2651361402, 2651054269.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]