ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Σήμερα σε πάνω από 79.000 δικαιούχους ο τέταρτος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

 


Θα ακολουθήσει και άλλη εκταμίευση μέσα στην εβδομάδα – Η καταβολή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα

Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 79.004 δικαιούχων του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 420 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, πρόκειται για τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση μέχρι χθες το βράδυ, υπενθυμίζοντας ότι το 50% αυτού του ποσού είναι μη επιστρεπτέο.


Θα ακολουθήσει και άλλη εκταμίευση μέσα στην εβδομάδα. Η καταβολή ενισχύσεων στους δικαιούχους, που ήδη ανέρχονται στις 121.640, θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, σημειώνει το ΥΠΟΙΚ προσθέτοντας ότι θα υλοποιηθούν και νέοι κύκλοι του προγράμματος τόσο το Δεκέμβριο όσο και το 2021.


«Το Υπουργείο Οικονομικών, συνεπές με τα χρονοδιαγράμματα που το ίδιο έθεσε, ξεκινά από σήμερα την εκταμίευση σημαντικών πόρων για την ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4», αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου σημειώνεται πως «η κυβέρνηση αποδεικνύει, έμπρακτα, ότι βρίσκεται, και θα συνεχίσει να βρίσκεται, έγκαιρα στο πλευρό των επιχειρήσεων – και ιδίως των μικρών και μικρομεσαίων – παρέχοντάς τους ουσιαστική στήριξη, ώστε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και να ανακάμψουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται».


 


★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]