ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μ.Τζούφη:Εμπαιγμός δίχως όρια από το υφυπουργείο Αθλητισμού για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Ιωάννινα

 


«Η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Ιωάννινα, δεν τιμά το γιαννιώτικο αθλητισμό και την τοπική κοινωνία», τονίζει η Μερόπη Τζούφη.


 


Ο αρμόδιος υφυπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή έπειτα από πρωτοβουλία της βουλευτού Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, παρακάμπτει τα ουσιαστικά ερωτήματα και παραδέχεται ότι το σημαντικό αυτό έργο δεν έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επιβεβαιώνει επίσης όσα καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν υπάρχει επικαιροποιημένη μελέτη για το έργο.


 


Την ίδια στιγμή, ο υφυπουργός Αθλητισμός προσπαθεί εντέχνως να μετακυλήσει τις ευθύνες στο Δήμο Ιωαννιτών, αποκρύπτοντας τις ευθύνες που φέρει η κυβέρνηση. Όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε καμία μέριμνα για την ορθή σύνταξη της μελέτης και την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αντί αυτού, η κυβέρνηση υποσχόταν τη μεταφορά του κλειστού γυμναστηρίου του Ελληνικού και την μετεγκατάστασή του στα Γιάννενα έναντι υπέρογκης δαπάνης. Όχι όμως για να εξυπηρετηθεί ο τοπικός αθλητισμός αλλά οι επενδυτές του Ελληνικού. Δεν είναι τυχαία η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στη μετεγκατάσταση, καθώς δεν υπάρχει καμία οικονομοτεχνική μελέτη.

Η δημιουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Ιωάννινα αποτελεί δίκαιο αίτημα των πολιτών και δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του εθνικού σχεδιασμού για την ενίσχυση και αναβάθμιση του αθλητισμού. Καλούμε την κυβέρνηση να ανταποκριθεί δίχως αστερίσκους, καθυστερήσεις και μεταφορές παλαιών εγκαταστάσεων.


η ερώτηση 

η απάντηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]