Μωυσής Ελισάφ:Εντός του φθινοπώρου η κατάθεση πρότασης για την κεντρική πλατεία

 


Με αφορμή την πρόταση που είχε κατατεθεί προ λίγων ημερών από την παράταξη «Ιωάννινα 2023» για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, ο δήμαρχος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για το οποίο πρέπει να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Δημοτική Αρχή, όπως είπε ο κ. Ελισάφ, θα έχει συγκεκριμένη πρόταση την οποία θα καταθέσει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο εντός του φθινοπώρου.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπήρξε ήδη μία συνάντηση με τους μελετητές και έγινε εκτενής συζήτηση για την πρόταση ανάπλασης μετά και τις αλλαγές που έχουν επέλθει σε συνεργασία των μελετητών με την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν, σχετίζονται με την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης αλλά και με την αδυναμία παρέμβασης στο τμήμα της πλατείας έξωθεν από την Περιφέρεια το οποίο είναι κατασκευασμένο με κοινοτικούς πόρους.

«Πολύ σύντομα θα υπάρξει μία ολοκληρωμένη άποψη και πρόταση για την κεντρική πλατεία η οποία θα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο», τόνισε ο δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η ψηφιακή διακίνηση εγγράφων στο δήμο στο πλαίσιο του προγράμματος «Ίριδα» με τις υπηρεσίες να προσαρμόζονται αποτελεσματικά.

Τέλος έκανε γνωστό ότι μετά από εκτενείς συζητήσεις του αντιδημάρχου Φώτη Βάββα οριστικοποιείται το δεύτερο πακέτο μέτρων στήριξης των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών της πόλης το οποίο θα κατατεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Οκτωβρίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]