ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σύψας .. Ανησυχία για τα πανηγύρια ..Παπαθανάσης ..Έρχονται περιοριστικά μέτρα

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας ,μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ   ανέφερε μεταξύ άλλων πως εξετάζεται και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαγορευτούν τα πανηγύρια στην περίπτωση που δεν αποδώσουν οι έλεγχοι .
"Είναι αλήθεια πως αρχίζουμε να πιεζόμαστε επιδημιολογικά ,έχουμε μια μεγάλη εισροή εισαγόμενων κρουσμάτων παρά τα μέτρα τα οποία έχουμε λάβει και βεβαίως έχουμε και τα σποραδικά κρούσματα τα οποία οφείλονται στη διασπορά του ιού στην κοινότητα.Τα πράγματα είναι ανησυχυτικά.Είναι η ώρα για πολύ μεγάλη προσχοή κυρίως από πλευράς πολιτών .Κρατάτε τις αποστάσεις από τους  γύρω σας .Εάν έχουμε συγκεντρώσεις και συνωστισμούς ,εάν έχουμε φαινόμενα υπερμετάδοσης παίζουμε με τη φωτιά"είπε ο καθηγητής .
Ο Υφ.Ανάπτυξης  Νίκος Παπαθανάσης νωρίτερα   μιλώντας στο Open  σημείωσε ότι το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών μέτρων στα πανηγύρια είναι ανοιχτό ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανασταλούν αυτές οι εκδηλώσεις σε περίπτωση που δεν τηρούνται τα μέτρα .
Υπενθυμίζεται ότι στην Ήπειρο ο πρώτος Δήμος που ανακοίνωσε πως το φετινό καλοκαίρι δεν θα δώσει άδειες για τη διοργάνωση πανηγυριών είναι ο Δήμος Μετσόβου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]