Χωρίς καραντίνα οι ταξιδιώτες από Ελλάδα προς Βρετανία - Σάλος για Στάνλεϊ Τζόνσον

Εκτός κόκκινης λίστας βρέθηκε τελικά η Ελλάδα για τους Βρετανούς. Μετά από ένα... θρίλερ ωρών χθες το Λονδίνο ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι τελικά στην «κόκκινη λίστα» των χωρών απ΄όπου οι ταξιδιώτες θα έχουν υποχρέωση 14ήμερης καραντίνας. 

Αργά χθες το απόγευμα η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη «λευκή» λίστα με τις χώρες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται τελικά και η Ελλάδα. 

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού Στάνλεϊ Τζόνσον, ο οποίος έσπασε την απαγόρευση των πτήσεων και κατάφερε να φτάσει στην Αθήνα μέσω Βουλγαρίας.

Το θέμα φιγουράρει πρώτο στα βρετανικά μέσα. Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στην περιοχή Χόρτο, όπου βρίσκεται στο εντυπωσιακό εξοχικό του, ξεκουράζεται και απολαμβάνει την τοπική κουζίνα.

Ο Στάνλεϊ τζόνσον έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση το γιο του. Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξη του απάντησε για το θέμα «ρωτήστε τον πατέρα μου».

Σε ένα άλλο θέμα, σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση Έπσταϊν, όπου πρόσωπο - κλειδί αναδεικνύεται η πρώην σύντροφός του, Γκιλέϊν, κόρη του νεκρού πλέον μεγιστάνα των media Ρόμπερτ Μάξγουελ.

Οι αρχές ανοίγουν εκ νέου τον φάκελο σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών, θεωρώντας ότι η Γκιλέϊν Μάξουελ αποπλανούσε με δώρα και ταξίδια τις νεαρές κοπέλες και τις οδηγούσε στον βαθύπλουτο χρηματιστή. Στην υπόθεση φέρεται ότι εμπλέκονται και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]