Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο προς το Περιφερειακό Συμβούλιο ...για την υπόθεση της Help Pharmaceuticals

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΗΠΕΙΡΟ 22/12/2019
Προς Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου ,
Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ηπείρο μετά την πληροφορία ότι ο εργοδότης της επιχείρησης
Help Pharmaceuticals, χρησιμοποιώντας τις πλέον γνωστές δικαιολογίες περί μη καλής πορείας της επιχείρησης, τη δυσβάστακτη- για τις επιχειρήσεις(!)- υπερφορολόγηση παρά τις πρόσφατες ελαφρύνσεις που έδωσε η κυβέρνηση στο μεγάλο κεφαλαίο, και την έλλειψη συνέπειας των πελατών ως προς τις πληρωμές, αφήνει για μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους. Η μέθοδος αυτή μας είναι γνώστη χρησιμοποίηθηκε στην διάλυση του ιματισμού, της κλωστοϋφαντουργίας, στη μαρμαροβιομηχανία και τελευταία  στη Spider, στη ΒΙΚΗ καθώς και σε εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή. Το μέλλον γνωστό… Απλήρωτοι εργαζόμενοι, κλείσιμο της επιχείρησης, μεταφερθέντα κεφάλαια είτε σε άλλο κλάδο είτε στο εξωτερικό. Εργαζόμενοι στο δρόμο και ο επιχειρηματίας συνεχίζει να αυξάνει τα κέρδη του!
Το παραπάνω περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο! Το αντεργατικό οπλοστάσιο των μνημονίων, της κυβέρνησης και της ΕΕ, το ξήλωμα της εργατικής νομοθεσίας έχουν δώσει αέρα στα σχέδια των εργοδοτών να κάνουν ότι θέλουν ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους πατώντας στις πλάτες των εργαζομένων. Για μια ακόμα φορά γίνεται φανερή η ακραία εκμετάλλευση και η εργοδοτική ασυδοσία
ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ- ΣΥΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ
Δε τους χαρίζουμε τις εργατοώρες μας!
Να μην υποκύψουμε στα παιχνίδια της εργοδοσίας!
Ως Αριστερή Παρέμβαση καλούμε τους εργαζόμενους της εταιρίας Help και κάθε εργαζόμενο να οργανωθούν στο συνδικάτα και σε συντονισμό με άλλους χώρους δουλείας, κλάδους και συνδικάτα να δώσουν την μάχη ώστε να διεκδικήσουν το αυτονόητο! Να πάρουν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα τους και να κερδίσουν το δικαίωμα τους στη ζωή!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ

Άμεση καταβολή δεδουλευμένων στους απλήρωτους εργαζόμενους και εργαζόμενες της Help
Καλούμε το Περιφερειακό Συμβούλιο να σταματήσει την καραμέλα της στήριξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και να απαιτήσει την άμεση πληρωμή των εργαζόμενων.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]