Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη: Αυτόματος απινιδωτής στη Γρέβια

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και της βελτίωσης των συνθηκών των δημοτών και της πρόληψης επικίνδυνων για την υγεία καταστάσεων τοποθέτησε αυτόματο απινιδωτή στη Γρεβια στον εξωτερικό χώρο του Περιφερειακού Αγροτικού Ιατρείου !
Η μόνιμη παρουσία ιατρού μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου μας ( Κάλυψη της θέσης από ιατρό που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία μετά από αίτημα του Δήμου μας στο Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ) δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους δημότες της περιοχής και η τοποθέτηση του απινιδωτή προσθέτει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες παροχής ιατρικής βοήθειας από τον ιατρό .
Δημότες και εργαζόμενοι του προγράμματος 《Βοήθεια στο Σπίτι 》έχουν εκπαιδευτεί στην χρήση απινιδωτή και στην παροχή πρώτων βοηθειών σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργάνωσε ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β.
Ο Δήμος  συνεχίζει την προσπάθεια τοποθέτησης απινιδωτών πρώτα στους απομακρυσμένους οικισμούς και ιδιαίτερα σ' αυτούς όπου το Κέντρο Υγείας , Νοσοκομείο και Ιατρεία είναι σε μεγάλη απόσταση ! Παράλληλα σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. θα προγραμματιστεί νέο σεμινάριο με αντικείμενο την χρήση του απινιδωτή και την παροχή πρώτων βοηθειών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]