ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αντιπροσωπεία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών,στα μπλόκα των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας[βιντεο]

Αντιπροσωπεία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών, παραβρέθηκε σε μπλόκα των αγωνιζόμενων αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας, στις 01-02-2016 στο μπλόκο του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας και στις 02-02-2016 στο Κεφαλόβρυσο.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΖΑΜΠΑΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑΗ παράταξή μας με την παρουσία της εξέφρασε, για άλλη μια φορά έμπρακτα και ουσιαστικά, την συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, κατά των εξοντωτικών σχεδιασμών της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.
Μεταξύ της αντιπροσωπείας μας και των παρευρισκομένων αγροτών αναπτύχτηκε διάλογος γύρω από τα οξυμένα προβλήματα και για τις επιπτώσεις από την ενιαία επίθεση της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου, προς όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της χώρας, από την οποία δεν εξαιρείται κάνεις.
Τα αντεργατικά - αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, είναι συνέχεια της πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ., πλήττουν όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όλους τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τα αδέρφια μας. Απαιτείται ενιαίος αγώνας, για να προασπίσουμε και να διευρύνουμε τα δικαιώματά μας.
Καλούμε τους αγρότες να συνεχίσουν τον αγώνα τους και δηλώνουμε ότι η Ε.Α.Κ.Π. θα στηρίξει την προσπάθειά τους με όλες τις δυνάμεις της.
 Επίσης, καλούμε όλους τους πυροσβέστες και όλους τους ένστολους να συμμετέχουν δυναμικά στα μπλόκα και στις κινητοποιήσεις των αγροτών, να δυναμώσουν τη συμμαχία όλων των εργαζομένων, υψώνοντας εμπόδια μπροστά στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης.

 ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Μ’ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]