Η απίστευτη ατάκα του Βούτση στον Παππά της Χρυσής Αυγής

Μια σκηνή βγαλμένη από τις μαύρες (κυριολεκτικά) σελίδες του παρελθόντος, έστω και κατά λάθος, είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν τα μέλη της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής κατά την διάρκεια της ακρόασης των υποψηφίων για τις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, υπήρξε μια αμήχανη στιγμή όταν ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής να σηκώσουν το χέρι τη στιγμή που θα θελήσουν να πάρουν το λόγο για να τοποθετηθούν. «Όχι έτσι ρε Παππά, αλλιώς το χέρι», είπε ο κ. Βούτσης, όταν είδε τον τρόπο με τον οποίο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, σήκωσε το δεξί του χέρι για να ζητήσει τα λόγο. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με χιούμορ και δεν δόθηκε συνέχεια, αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα εστάλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα highlight της συνεδρίασης ήταν η καταψήφιση από την πλευρά του ΚΚΕ των προτεινομένων. Και αυτό γιατί η πεπατημένη, με τη μορφή συνήθειας που έγινε λατρεία στον Περισσό, λέει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, το κόμμα παραδοσιακά δηλώνει «παρών».  
 newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]