(ΕΛΛΑΔΑ)Κρήτη:Κινδυνεύει να χάσει την όρασή του μετά από συμπλοκή σε νυχτερινό μαγαζί!

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε, το βράδυ του Σαββάτου, η μοίρα σε έναν 27χρονο Ηρακλειώτη, που αποφάσισε να μεταβεί με την παρέα του στο Ρέθυμνο, για να διασκεδάσει σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της γειτονικής πόλης.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εντός του μαγαζιού ξέσπασε καυγάς μεταξύ κάποιον θαμώνων.

Η παρέα των Ηρακλειωτών, που μετρούσε λίγα μόλις λεπτά μέσα στο μπαρ και δεν είχε καμία συμμετοχή στη συμπλοκή, αποφάσισε να απομακρυνθεί από την «εμπόλεμη ζώνη» .

Εκείνη τη στιγμή ωστόσο, κάποια απ' τα αντικείμενα που εσκφενδονίζονταν απ' τους εμπλεκόμενους στον καυγά βρήκαν τους νεαρούς, μ' έναν απ' αυτούς να τραυματίζεται σοβαρά στο μάτι!

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Η κρισιμότητα, όμως, της κατάστασής του έκρινε αναγκαία τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο άτυχος νέος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να τονίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής του από το μάτι στο οποίο τραυματίστηκε!

Μάλιστα, όπως είπαν, ήταν τυχερός -μέσα στην ατυχία του- αφού το γυαλί που δέχθηκε θα μπορούσε να τον βρει στην καρωτίδα!

(εικόνα αρχείου)
 creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]