ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

(ΕΛΛΑΔΑ)Αθήνα:Συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιούν εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία τους προτρέπει να μπουν στο κτήριο και να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Η διοίκηση της ΕΡΤ από την πλευρά της απαντά ότι το μόνο αρμόδιο όργανο για να επιμεληθεί της διαδικασίας ανάθεσης καθηκόντων στους εργαζομένους, οι συμβάσεις των οποίων αναβίωσαν από την 29.04.2015, είναι το πρώτο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει από την εφαρμογή του νόμου 4324/2015.

Όπως αναφέρει, οι διαδικασίες επιλογής και διορισμού του νέου διοικητικού συμβουλίου έχουν ήδη εκκινήσει και αναμένεται η ολοκλήρωσή τους εντός της εβδομάδος.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ωστόσο σημειώνει ότι «το πότε θα διορίσει η κυβέρνηση διοικητικό συμβούλιο είναι θέμα δικό της και δεν αφορά τους εργαζόμενους, που αμείβονται πλέον και θέλουν να προσφέρουν».

Ακόμη, εκφράζει δυσαρέσκεια για ασάφειες του πρόσφατα ψηφισθέντα νόμου με τον οποίο θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ και συμπληρώνει ότι θα διεκδικήσει την άρση των αδικιών που περιλαμβάνει.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]