Εκδήλωση στην Πρέβεζα με θέμα «Με αφορμή ένα βιβλίο στην αγάπη για το βιβλίο» (photos)

Ο Δήμος Πρέβεζας, η Δημοτική βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ηπείρου, τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας και το βιβλιοπωλείο Κύκλος διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Με αφορμή ένα βιβλίο...στην αγάπη για το βιβλίο» που βασίζεται στο βιβλίο της Παρασκευής Κοψιδά - Βρεττού «Φιλαναγνωσία και σχολικές βιβλιοθήκες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα «Νικόλαος Κονεμένος» του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πρέβεζας.

Με την έναρξη της εκδήλωσης απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Κοσμάς Κορωναίος και αμέσως μετά προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο με θέμα: «Βιβλιοθήκες του κόσμου. Η στέγη της ανθρώπινης σκέψης».

Στη συνέχεια μίλησαν η Ελευθερία Αγγέλη – Παπαϊωαννίδη, φιλόλογος εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα παιδείας, κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικών δομών, η Βιβή Παππά φιλόλογος στο 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας, η Αγγελική Κόγκα φιλόλογος στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας και η συγγραφέας Παρασκευή Κοψιδά – Βρεττού , Διδάκτωρ Φιλολογίας, Σχ. Σύμβουλος Φιλολόγων.

IMG 0284

IMG 0287

IMG 0311

IMG 0290

IMG 0291

IMG 0298

IMG 0302

IMG 0303

IMG 0306

IMG 0312

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]