Eναρξη απο σημερα για το κοινωνικό παντοπωλείο Παραμυθιάς


Τις πύλες του άνοιξε σήμερα το κοινωνικό παντοπωλείο Παραμυθιάς, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην ΚΕΓΕ (κέντρου Δήμητρα) Παραμυθιάς. Στο κοινωνικό παντοπωλείο, οι περίπου 100 οικογένειες δικαιούχοι, θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ένδυση), αλλά και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.

Οι δικαιούχοι κάτοχοι της σχετικής κάρτας, πριν επισκεφτούν το  κοινωνικό παντοπωλείο, θα πρέπει να έχουν έρθει σε συνεννόηση με το Δήμο, στο τηλέφωνο 2666360100.
Το κοινωνικό παντοπωλείο στηρίζεται κυρίως σε δωρεές, οι οποίες λόγω των εορτών ήταν αυξημένες, κάτι που θα πρέπει να συνεχιστεί και από τους επαγγελματίες της Παραμυθιάς μιας και οι συνάνθρωποι που μας έχουν ανάγκη, μας χρειάζονται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.
Η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Οι δύσκολοι καιροί δυστυχώς μας οδήγησαν στη δημιουργία «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Η έννοια των λέξεων ανθρωπιά και αλληλεγγύη ευτυχώς στο Δήμο ερμηνεύονται σωστά από τους δημότες. Έτσι από σήμερα 31 Δεκεμβρίου στις οικογένειες που γι' αυτό το διάστημα βρίσκονται σε οικονομική ανέχεια, αρχίζουν να μοιράζονται τρόφιμα και ρούχα που έχουν συγκεντρωθεί από το περίσσευμα και υστέρημα των ανθρώπων του τόπου. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν σ' αυτό το τόλμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]