6 ιδέες για να στρώσεις το γιορτινό τραπέζι με στυλ!


Ψάχνεις για εναλλακτικούς τρόπους να στολίσεις το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι; Σου έχουμε πολλές...
6 ιδέες για να στρώσεις το γιορτινό τραπέζι με στυλ!και καλές ιδέες.
Βαρέθηκες τους κόκκινους στολισμούς και τα έλατα; Το faysbook.gr σου προτείνει έξυπνες λύσεις για να προσθέσεις πόντους πρωτοτυπίες στο τραπέζι.
1. Ξεκίνα από τώρα και φύτεψε βολβούς σε ένα ωραίο μπολ ή σουπιέρα. Για να μην φαίνεται το χώμα μπορείς να το γεμίσεις με μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες.
2. Το μήλα δεν είναι μόνο για να τα τρώμε. Γέμισε ψηλά βάζα κι παραγέμισέ τα με πευκοβελώνες. Στρώσε ένα καθρέφτη πάνω στο τραπέζι, ακούμπησε τα βάζα, κεριά αλλά και σκόρπιες χριστουγεννιάτικες μπάλες.
3. Μάζεψε κουκουνάρια από το πάρκο, βάψε τα με σπρέι σε διάφορες μεταλλικές αποχρώσεις και βάλτα ανάμεσα σε απλά βάζα με τουλίπες.

4. Διάφορα μπουκάλια σε άλλα σχήματα και ύψη μπορούν να γίνουν βάζα για να τα γεμίσεις με μικρές μπαλίτσες, τεχνητό χιόνι ή ακόμη και πολύχρωμες κορδέλες. Μπορείς επίσης να ρίξεις πάνω στο τραπέζι μικρά κουδουνάκια, κουκουνάρια βαμμένα σε μεγαλικές αποχρώσεις και μπαλίτσες.
5. Τα παλιά κουτιά από το γάλα μπορούν να ντυθούν με όμορφα χαρτιά περιτυλίγματος και μια κορδελίτσα και γίνονται τέλεια διακόσμηση για το τραπέζι!
6. Κλωνάρια πεύκου και κουκουνάρια, μερικά μανταρίνια και μπόλικα κεριά. Πόσο απλό αλλά και πόσο κομψό, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]