Ιωάννινα -Ανατολή :Αλήθεια τώρα εδώ και 5 χρόνια ...δεν υπάρχουν 4 πλάκες για σπασμένο πεζοδρόμιο κοντά σε παιδική χαρά ;; [παρέμβαση αναγνώστη]

 


Την ώρα που στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων γίνονται αναπλάσεις πεζοδρομίων ,όσοι ζουν σε   πιο μακρινές περιοχές αισθάνονται παραμελημένοι .

Οπως μας ενημέρωσε αναγνώστης και κάτοικος της Ανατολής ,εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια(!!) ,υπάρχει έξω από τα σπίτια τους σπασμένο πεζοδρόμιο (Μεγάλου Αλεξάνδρου   21 στο σούπερ Μάρκετ Μασούτης )με τον κίνδυνο τραυματισμού για διερχόμενους να ελλοχεύει .Καθημερινά από το σημείο περνούν  και πολλά παιδάκια με ποδήλατα για να πάνε να παίξουν σε παιδική χαρά  που υπάρχει στην περιοχή ,  όπως και μαμάδες με καρότσια .Κι όμως  τόσα    χρόνια  πέρασαν και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε   με αποτέλεσμα η κατάσταση   να είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες του αναγνώστη .

Αναρωτιόμαστε   ....αλήθεια τώρα ,σε πρώτη φάση δεν περισσεύουν 4 πλάκες  για να τοποθετηθούν στο  εν λόγω σημείο ώστε να πάψει επιτέλους  να αποτελεί παγίδα για τους πεζούς ;Πρέπει πρώτα να πέσει κάποιος ,να χτυπήσει και μετά  να κοιτάξουμε να το φτιάξουμε ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]