ΗΠΕΙΡΟΣ:ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ DRONES ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πανελλήνιο 1o Βραβείο για τον Δήμο Αρταίων στην Ημέρα Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος / Επιταγές αξίας 3.000 ευρώ για τρόφιμα σε Δομές

 Πανελλήνιο Πρώτο Βραβείο για τον Δήμο Αρταίων στην Ημέρα Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος

Επιταγές αξίας 3.000 ευρώ για τρόφιμα σε Δομές του Δήμου


 Ο Δήμος Αρταίων διακρίθηκε για τη συμμετοχή του στη δράση της «ΑΒ Βασιλόπουλος»,  «Ζωγραφίζουμε  τις μπάρες αναπήρων (ΑΜΕΑ) στη  πόλη μας», η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Άρτας στις 26 Μαΐου 2024, Παγκόσμια Ημέρα εορτασμού του Εθελοντισμού, κατακτώντας το πανελλήνιο πρώτο βραβείο για τη συμμετοχή του. 

Mια βράβευση που υπογραμμίζει τη σημασία της συνεργασίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας το  ρόλο της κοινότητας στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης συνοδεύεται από επιταγές αξίας 3.000 ευρώ. Οι επιταγές αυτές θα διανεμηθούν ισόποσα στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αρταίων ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Άρτας (ΕΕΕΕΚ) Γλυκορίζου, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άρτας  και στο ΣύλλογοΓονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία με την επωνυμία "Αγκαλιά".   


Υπενθυμίζεται ότι η δράση Εθελοντισμού πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σκουφά, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, όπου τα δύο καταστήματα της «ΑΒ», Άρτα1 και Άρτα 2, έδειξαν έμπρακτα την ευαισθητοποίησή  τους στους συμπολίτες με σωματική αναπηρία.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε  άμεσα το προσωπικό της Υπηρεσίας Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού και η Αντιδήμαρχος κ. Αγγέλα Τσώλα, οι οποίοι ξεχώρισαν για τη συμβολή τους, αποδεικνύοντας ότι η κοινότητα μπορεί να επιτύχει σπουδαία πράγματα όταν συνεργάζεται για το κοινό καλό.Η «ΑΒ Βασιλόπουλος» τίμησε την Ημέρα Εθελοντισμού, για 14η συνεχή χρονιά, πραγματοποιώντας πολλαπλές ενέργειες σε όλη τη χώρα. 5.500 εθελοντές από τα καταστήματα ΑΒ, τις αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία, συναντήθηκαν για καλό σκοπό τιμώντας την  Ημέρα και  συμμετέχοντας στην «αλυσίδα καλού» σε 200 ξεχωριστές, τοπικές εθελοντικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα.


Η αναπηρία δεν είναι ανικανότητα, αλλά κάποιου είδους διαφορετικότητα  που θα  πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους. Να διασφαλιστεί η ίση συμμετοχή των ΑΜΕΑ στην κοινωνία, στην αγορά εργασίας, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους Ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος»,  Άρτα 1 και Άρτα 2,  για τη σημαντική συμ-βολή τους στην ενίσχυση και την υποστήριξη των ΑμεΑ της πόλης και δήλωσε ότι: «Η συμμετοχή μας σε τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνει ότι όταν ενώνουμε τις δυνά-μεις μας, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για όλους. Είναι καθήκον μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι οι συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες τους, θα έχουν ίσες ευκαιρίες και θα αισθάνονται αποδεκτοί. Ο Δήμος Αρταίων  θα συνεχίσει να στηρίζει όλες τις κοινωνικές και αλληλέγγυες δράσεις».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]