Στράτος Ιωάννου:Δημόσιο "ευχαριστώ" στη ΛΕΚ Πρέβεζας


 Όταν σε τραγικές στιγμές, σαν αυτές που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών της Θεσσαλίας, μπορούν να συνδράμουν άνθρωποι δικοί σου και να σώζουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες οικογενειών, που σε μία νύχτα έχασαν το βιός τους, τα συναισθήματα είναι συγκλονιστικά.

Οι άνδρες της ΛΕΚ Πρέβεζας, για ακόμη μία φορά, υπερέβησαν εαυτόν και ενήργησαν υπό επικίνδυνες και πρωτόγνωρες, ακόμη και για αυτούς φαντάζομαι, συνθήκες.

Αισθάνομαι την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως τα μέλη της ΛΕΚ Πρέβεζας, που συνέβαλαν σε απεγκλωβισμούς δεκάδων συνανθρώπων μας. 

Να τους συγχαρώ για το απαράμιλλο θάρρος τους και την αφοσίωση που δείχνουν κάθε φορά, ρισκάροντας την ίδια τους τη ζωή ανιδιοτελώς και χωρίς καμία αμοιβή, μόνο και μόνο για την προσφορά στον άνθρωπο.

Εμείς, σαν Περιφέρεια, βρισκόμαστε δίπλα τους παρέχοντάς τους εξοπλισμό, αυτοκίνητα, κτίρια, εκείνο όμως που δεν μπορούμε να τους παρέχουμε είναι η δύναμη ψυχής που απαιτείται σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και η τεράστια διάθεση για προσφορά που διαθέτουν.


Στράτος Ιωάννου

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]