O Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων για την αφισορύπανση και την παραμεσιτεία

 


"Σχετικά με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου με θέμα την αφισορύπανση στην πόλη των Ιωαννίνων  την οποία σύσκεψη και χαιρετίζουμε. 

Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι τα μεσιτικά γραφεία του Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων δεν προβαίνουν σε καμία ανάρτηση ενοικιαστηρίων στην πόλη μας. Όποιο banner υπάρχει σε κολώνες είναι νόμιμα βαλμένο και τα μεσιτικά γραφεία πληρώνουνε τα αντίστοιχα Δημοτικά τέλη στον Δήμο Ιωαννίνων για αυτά. 

Ο Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων κατά εξακολούθηση προσπαθεί να εξαλείψει το φαινόμενο της αφισορρύπανσης στην πόλη μας . 


Σε συνάντηση που είχαμε περυσι με τον αείμνηστο Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ είχαμε επισημάνει το πρόβλημα και ζητούσαμε άμεσα μέτρα για την εξάλειψη του .  

Θα πρέπει να περάσουμε στην συνείδηση των πολιτών ότι η ανεξέλεγκτη ανάρτηση ενοικιαστηρίων σε δέντρα και κολώνες δίνει μια κακή εικόνα για τα Γιάννενα ! 

Οι επισκέπτες πρέπει να κρατάνε μια εικόνα μιας καθαρής πόλης ώστε η μία τους επίσκεψη να επαναληφθεί και να διαδοθεί με όλα τα οφέλη για την τοπική κοινωνία . 


Τέλος και ενόψει της φοιτητικής περιόδου θα θέλαμε να επισημάνουμε το πρόβλημα της παραμεσιτείας στην πόλη μας. Θα θέλαμε να προτρέψουμε τους πολίτες που αναζητητούν στέγη να απευθύνονται στα νόμιμα μεσιτικά γραφεία τα οποία και βρίσκουν στο site μας www.mesitesioa.gr  ώστε να μην πέσουν θύματα από παραμεσίτες χάνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά."αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων .

Μπάσιος Θεόδωρος

Πρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]