ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ιωάννινα:Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στο Δημαρχείο για την κατάργηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας στον Δήμο Ιωαννιτών

 


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΗ 5μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ


Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει την κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων σήμερα 5μμ στο Δημαρχείο και καλεί όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης μας, να απαιτήσουμε να αποσυρθεί η απαράδεκτη και εγκληματική κατάργηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας στο Δήμο Ιωαννιτών.

Το σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» αντηχεί ξανά και ξανά στις ζωές όλων μας. Η κάλυψη των αναγκών του Γιαννιώτικου λαού μπαίνουν ξανά στο ζύγι  κόστος – όφελος. Η κατάργηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας, σε όλους τους τομείς και τις ειδικότητες υπαγορεύεται από τη διαχρονική πολιτική όλων των κυβερνήσεων που πιστά υπηρετούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Η καθαριότητα στην πόλη και στα σχολεία, η συντήρηση και τα έργα υποδομών, το νερό και όλες οι κοινωνικές ανάγκες και αγαθά μετατρέπονται σε εμπόρευμα, μπαίνουν στη μέγγενη των κερδών των εργολάβων.

Η κατάργηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας στην πόλη μας οδηγεί στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών κοινωνικών αγαθών  και αναγκών του Γιαννιώτικου  λαού με το κόστος των εργολάβων να πέφτει ξανά στις πλάτες μας.

Αυτός είναι ο διακηρυγμένος στόχος της πολιτικής όλων των κυβερνήσεων και της Δημοτικής  Αρχής διαχρονικά. Είναι η πολιτική που γεννά καθημερινά νέα εγκλήματα, με δεκάδες εργατικά ατυχήματα στην καθαριότητα των δήμων, υποδομές και σχολεία ασυντήρητα,  χωρίς καθαριότητα με κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας.

Καμιά αναμονή λοιπόν, μόνο ο λαός σώζει το λαό, στη διεκδίκηση για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών του.

Απαιτούμε:

Να αποσυρθεί η τροποποίηση του ΟΕΥ που καταργεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας

Καμία απόλυση 

Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]