Στην Πρέβεζα κλιμάκιο κορυφαίων στελεχών της Ν.Δ-Μήνυμα για ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία

 


Στην Πρέβεζα κλιμάκιο κορυφαίων στελεχών της Ν.Δ-

Μήνυμα για ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία από Κωνσταντίνο Τασούλα,  Άδωνι Γεωργιάδη και Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου 

Μήνυμα νίκης και συσπείρωσης έτσι ώστε η χώρα στις 26 Ιουνίου να έχει αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση Ν.Δ έστειλε από την Πρέβεζα κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευρωβουλευτή, Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου,

Το κλιμάκιο της Ν.Δ πλαισιωμένο από τον βουλευτή Σπύρο Κυριάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και Ζηρού Νίκο Καλαντζή, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδα Αργυρό και τους αντιδημάρχους, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ Πρέβεζας Νίκο Σολδάτο και άλλα κομματικά στελέχη ξεκίνησαν την περιοδεία τους από την Μητρόπολη Πρέβεζας όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο.

Αμέσως μετά περιόδευσαν στην αγορά και την παραλία και συνομίλησαν με τον κόσμο, ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν η επίσκεψη στον Άγιο Χαράλαμπο και η υποδοχή από τον Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Δημήτριο Ντούσκα.


Ο π. Δημήτριος θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει στο πρόσωπο του κ.Τασούλα την Ελληνική Βουλή για τη χρηματοδότηση επισκευής της στέγης του Ναού και να ζητήσει μια ακόμη δωρεά για επισκευές στο εξωτερικό του Αγίου Χαραλάμπους αίτημα που με χαρά αποδέχτηκε ο κ. Τασούλας, ευχαριστώντας με τη σειρά του τον π. Δημήτριο για τα θερμά του λόγια και την προσφορά του στην εκκλησία.


Επόμενος σταθμός ήταν το καφέ Jardin όπου έγιναν σύντομες ομιλίες. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νίκος Σολδάτος ευχαρίστησε τα στελέχη της Ν.Δ για την παρουσία τους, ενώ κάλεσε τους πολίτες να αγωνιστούν όλοι μαζί έτσι ώστε την 26η Ιουνίου η χώρα να έχει ισχυρή κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η χώρα έδειξε πατριωτισμό και σύνεση στις εκλογές βάζοντας στο περιθώριο τις πολιτικές δυνάμεις που "πόνταραν"στην καταστροφολογία και το μηδενισμό, καλώντας τους πολίτες στις 25 Ιουνίου να εκλέξουν ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ και να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες ακυβερνησίας.


Όχι στον εφησυχασμό είπε και η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι η κάλπη πρέπει να γεμίσει με ψηφοδέλτια της Ν.Δ του μεγαλύτερου κεντροδεξιού κόμματος της Ευρώπης , ενώ διαβεβαίωσε ότι η επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα εργαστεί άοκνα για το συμφέρον του ελληνικού λαού ανταποδίδοντας του την εμπιστοσύνη.

Σκληρή κριτική προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι με το σύστημα της απλής αναλογικής έβαλε τη χώρα σε περιπέτειες με αποτέλεσμα να υπάρχει οικονομικό και όχι μόνο κόστος το οποίο καλείται να επωμιστεί ο ελληνικός λαός.


Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πεπεισμένος ότι η Ν.Δ θα έχει ισχυρή αυτοδυναμία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συνεργασία με το Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτή θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία.


Ο βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης τέλος ευχαρίστησε το λαό της Πρέβεζας για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσο στον ίδιο όσο και τη Ν.Δ, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον συνυποψήφιό του Στέργιο Γιαννάκη και τις συνυποψήφιες Μαρία Κατσικοβόρδου και Ιωάννα ΜπεΪντάρη, υπογραμμίζοντας ότι τη νέα μάχη τη δίνουν όλοι μαζί πόρτα πόρτα σε όλο το Νομό.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]