Χαρλεάδες....."πλημμύρισαν" Ηγουμενίτσα και Δρέπανο![βίντεο]


"Πλημμύρισε" Harley Davinson  Ηγουμενίτσα    και Δρέπανο στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Super Rally 2023,  24-28 Μαΐου με την υποστήριξη του Δήμου .
Η συνάντηση αυτή  των  μοτοσικλετιστών από κάθε γωνιά της Ευρώπης  συμβάλει  στην τουριστική προβολή του τόπου  και της ευρύτερης περιοχής  και αναδεικνύει πολιτιστικές  διαδρομές και φυσικά  ενδυναμώνει  την τοπική οικονομία.
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα στην Ηγουμενίτσα έχουν καταφθάσει τουλάχιστον 6.000  μοτοσικλετιστές ενώ αναμένεται  να  φτάσουν   ακόμη και τις 8.000  !
Οι συμμετέχοντες φιλοξενούνται στο camping του Δρεπάνου καθώς και σε ξενοδοχεία της πόλης 
ενώ μέχρι και την Κυριακή που θα βρίσκονται την παραλιακή πόλη της Ηπείρου  θα λάβουν χώρα  διάφορα events   και συναυλίες .
Η Harley Davinson   ως γνωστό είναι  πανίσχυρο brand σε διαπολιτισμικό επίπεδο ενώ οι ιδιοκτήτες αυτών των μηχανών κάνουν λόγο   απλά ......για λατρεία !
 Harley-Davidson 

Η Harley-Davidson είναι αμερικανική βιομηχανία που κατασκευάζει μοτοσικλέτες. Ιδρύθηκε το 1903 από τους Ουίλιαμ Χάρλεϊ και Άρθουρ Ντέιβιντσον στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Είναι μία από τις δύο βιομηχανίες μοτοσικλετών που κατάφεραν να επιβιώσουν από την ύφεση του 1929.


Η μοτοσικλέτα της ταινίας Easy Rider
Η Harley-Davidson κατασκευάζει μοτοσικλέτες τύπου chopper με κλασικό ντιζάιν. Τα μοντέλα της εταιρείας αποτελούν αντικείμενο λατρείας, ενώ η εταιρεία έχει πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστική ήταν η μοτοσικλέτα που εμφανίστηκε στην ταινία Easy Rider, με το προσωνύμιο Captain America.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]