Ιωάννινα: Καταγγελία Μ-ΛΚΚΕ - Πορείας -Φασιστικών βανδαλισμών συνέχεια…….



Ακόμη μια φορά βανδαλίστηκε το εκλογικό περίπτερο του Μ-ΛΚΚΕ μπροστά στην Περιφέρεια στα Γιάννενα. Φαίνεται ότι το  περίπτερο του  ενόχλησε τους φασιστικούς, ακροδεξιούς κύκλους και όχι μόνο της πόλης. Από το προηγούμενο βράδυ Τετάρτη 17/5 ξεκίνησαν οι φασίστες με το κατέβασμα πανό, χαρτονιών και το σκίσιμο αφισών στην πόλη. Προς την Πέμπτη τα  ξημερώματα προσπάθησαν να γκρεμίσουν και το περίπτερο. Οι τραμπούκοι έκαναν ζημιά στη σιδηροκατασκευή  στα αναρτημένα χαρτόνια του περιπτέρου και στα πανό. 

Στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν και άλλα εκλογικά περίπτερα διαπιστώσαμε  ζημιές και στο περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ). Τούς ερεθίζει το «Κ» και το κοκκινοκίτρινο χρώμα του προεκλογικού υλικού φαίνεται.


Καταγγέλλουμε στον λαό των Γιαννίνων τους βανδαλισμούς αυτούς, δηλώνοντας ότι δε μας πτοούν τέτοιου τύπου φασιστικές ενέργειες, και με την παρουσία μας θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα της προβολής των θέσεων και απόψεών μας. Τα συγκεκριμένα περιστατικά για μας μόνο τυχαία δεν είναι και έχουν  ως στόχο ακριβώς τον εκφοβισμό και τη φίμωση μας  και ιδιαίτερα των δυνάμεων της αντίστασης και του αγώνα. Σε ότι μας αφορά, ξεκαθαρίζουμε πως το Μ-Λ ΚΚΕ  συνεχίζει την προεκλογική του μάχη για να φτάσει όσο  πιο μακριά γίνεται η φωνή της πραγματικής αριστεράς και των  κομμουνιστών.


Κ.Ο. Γιαννίνων του  Μ-Λ ΚΚΕ-Νεολαία Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]