ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χιλιάδες φοιτητές προσέρχονται στις κάλπες σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας-Συγκινητικές στιγμές στη Θεσσαλονίκη....

 


Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι εκλογές στους Φοιτητικούς Συλλόγους της χώρας.


Από νωρίς χιλιάδες φοιτητές προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν, ενώ σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας είναι οι δυνάμεις της «Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας» σε όλη τη χώρα! Οι φοιτητικές εκλογές αναμένεται να στείλουν ηχηρό μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής!


Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές στη Θεσσαλονίκη. Φοιτητές και φοιτήτριες περνάνε από το μνημείο για τα θύματα του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συμφοιτητές τους. Ρίγη συγκίνησης όταν φοιτήτρια ερχόμενη προς τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ είπε «ήρθα να ψηφίσω μόνο για την Αγάπη…» την αδικοχαμένη φοιτήτρια.

Με κόκκινα γαρίφαλα, μεγάλα πανό που δίνουν τον τόνο, με τον «Οδηγητή», τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, οι υποψήφιοι με την «Πανσπουδαστική» υποδέχονται τους φοιτητές στις σχολές.



Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση που μοιράζουν, «στις κρίσιμες φοιτητικές εκλογές είναι στο δικό σου χέρι! Η ψήφος σου μετράει! Δεν τους αφήνουμε να ξεπλύνουν τις ευθύνες τους. Γκρεμίζουμε τη ΔΑΠ και τις νοθείες της! Πρώτη δύναμη "Πανσπουδαστική ΚΣ"! Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, στις σπουδές, στη δουλειά με δικαιώματα, για τη ζωή που μας αξίζει!».


Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η προσπάθεια νοθείας και εξαγοράς της ΔΑΠ με νέες καταγγελίες να καταφθάνουν, την ώρα που δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση της ΝΔ, της ΔΑΠ για τις σοβαρές καταγγελίες. Όμως οι φοιτητές είναι αποφασισμένοι να μην τους εμποδίσει τίποτα, να ακουστεί η φωνή τους δυνατά και καθαρά.

πηγή 902.gr 

φωτό Εurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]