Ηγουμενίτσα:Με επιτυχία η θεατρική παράσταση «ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ»


 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στο 1ο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, η θεατρική παράσταση «ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ηγουμενίτσας με την Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής «ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ».

Το θεατρικό έργο, αναφερόμενο στην ιστορία της Κυρά-Βασιλικής, από το χωριό Πλεσίβιτσα, το σημερινό Πλαίσιο Θεσπρωτίας, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη προσφορά της Βασιλικής Κονταξή στους σκλαβωμένους Γραικούς, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη λαϊκή παράδοση και τα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής μας. 


Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος , οι Βουλευτές κ.κ. Βασίλειος Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, εκπρόσωποι και μέλη της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών και πλήθος συνδημοτών με αγάπη στην ιστορία του τόπου, στη λαϊκή μας παράδοση και τον πολιτισμό.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την θεατρική ομάδα της Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής «ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ», την πρόεδρο της Ένωσης κα Λίλιαν Παπαδοπούλου και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τη στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]