Ιωάννινα:Επίσκεψη Δημάρχου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α

 


Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Παπαγεωργίου Δημήτρης, μαζί με τον Πρόεδρο του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. κο Πάνου Δημήτριο και την Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής κα Θάνου Φωτεινή, επισκέφτηκαν σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και συγκεκριμένα τον 5ο και 6ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για την έναρξη της διαδικασίας αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2023-2024, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις εργασίες που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.


Οι εργασίες που έχουν υλοποιηθεί στους Σταθμούς και συνεχίζουν ακόμη, έχουν αναβαθμίσει αρκετά τα κτίρια των Σταθμών, ταυτόχρονα όμως συζητήθηκαν και οι αυξημένες ανάγκες χρηματοδότησης για υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Σταθμών και των αύλειων χώρων τους, αλλά και οι ανάγκες σε προσλήψεις προσωπικού έτσι ώστε οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου να λειτουργούν άψογα και να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των δημοτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]