Ιωάννινα:Εγκαίνια στο Εκλογικό Κέντρο του ΚΚΕ



Εγκαίνια στο Εκλογικό Κέντρο του ΚΚΕ και των ψηφοδελτίων του, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμο Ιωαννιτών πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων το Σάββατο το απόγευμα. Το εκλογικό κέντρο λειτουργεί στην Αλεξάνδρου Διάκου 4 πάροδο επί της Αβέρωφ.

Στον προαύλιο χώρο του εκλογικού κέντρου φιλοξενήθηκε έκθεση φωτογραφίας, αφιερωμένη στα 137 χρόνια ιστορίας του εργατικού κινήματος από την πρωτομαγιατικη  αιματοβαμμένη εξέγερση στο Σικάγο το 1886. 


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε Λαμπρινή Βλάχου Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων της ΚΝΕ όπου ανάμεσα στα άλλα επεσήμανε ότι οι αγώνες της εργατικής τάξης, τα μηνύματα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, όπως και οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος με αφορμή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, αναδεικνύουν ότι οι λαοί μπορούν να βάλουν τη σφραγίδα στις εξελίξεις, όταν σηκώνουν τη σημαία των δικών τους αναγκών, μακριά από λογικές του «λιγότερου κακού» και των επίδοξων «σωτήρων». Επισήμαινε ότι τόσο η διεθνής, όσο και η ελληνική πείρα, αναδεικνύουν την απάτη της «προοδευτικής - φιλολαϊκής» κυβέρνησης, αναφέρθηκε τον αντιλαϊκό χαρακτήρα των προγραμμάτων της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων αστικών κομμάτων, για να καταλήξει ότι κριτήριο ψηφούν είναι η συνεπής άρνηση του ΚΚΕ να συμμετάσχει ή να δώσει στήριξη και ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]