Το ΚΚΕ για το Νοσοκομείο Άρτας: Άμεσες προσλήψεις γιατρών τώρα!!


 Άμεσες προσλήψεις γιατρών τώρα!!

Χωρίς εφημερεύοντα γιατρό έμεινε το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Νοσοκομείου Άρτας το Σάββατο 29 Απρίλη, ενώ μέχρι και τις 15 Μάη υπάρχουν άλλες 4! Μέρες κενές, χωρίς εφημερεύοντα γιατρό στο ίδιο τμήμα. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, για να αντιμετωπίσει τη έλλειψη γιατρού μοίρασε έγγραφο που έλεγε το εξής: « Τα έκτακτα περιστατικά, τα οποία χρήζουν επείγουσας διερεύνησης με αξονική τομογραφία, για σήμερα 29-04-2023, θα εξυπηρετούνται από το Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο του κ. Αλεξίου μετά από επικοινωνία.»

Καταγγέλλουμε τη γενική εγκατάλειψη του Νοσοκομείου Άρτας. Σε αυτό το αποτέλεσμα έχει οδηγήσει η πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, που έχουν κάνει την Υγεία εμπόρευμα, δεν κάνουν προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και η λύση που δίνουν στις χρόνιες ελλείψεις των δημόσιων νοσοκομείων είναι να μπουκώνουν με χρήματα από τη φοροληστεία του ελληνικού λαού τους ιδιωτικούς ομίλους της Υγείας.

Απαιτούμε τώρα:

Άμεσες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Γενναία αύξηση της χρηματοδότησης για την Υγεία.

Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό.

Τομεακή Επιτροπή Άρτας ΚΚΕ, 30/4/2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]