ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Άρτα

Πέρασε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Άρτα και ανάμεσα στα άλλα που είπε στους λιγοστούς που κατάφεραν να συγκεντρώσουν, παρά την πανηπειρωτική κινητοποίηση του κομματικού τους μηχανισμού, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης ήταν ότι «Το μήνυμα που θα στείλετε θα ακουστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά στην Άρτα!».

Τόλμησε να το πει αυτό στην Άρτα, Με περισσή αλαζονεία, αλλά και με πλήρη άγνοια της πραγματικότητας. Στην Άρτα, που επί 4 χρόνια την έχουν ξεχάσει, θεωρώντας τους ανθρώπους της πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ή ίσως μειωμένης αντίληψης, που δεν μπορούν να συγκρίνουν τι έγινε στην περιοχή μας την τετραετία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με το τι δεν έγινε την τελευταία καταστροφική για τον τόπο μας τετραετία, που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Δεν θεωρούμε ότι το είπε επειδή έπεσε θύμα κακής πληροφόρησης από τον τοπικό κομματικό μηχανισμό του. Ξέρει πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει, γι’ αυτό δεν αποτόλμησε να γίνει η σύγκριση με την προ ολίγων ημερών ανοιχτή συγκέντρωση, με τον Αλέξη Τσίπρα περιτριγυρισμένο από πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία της πόλης και προτίμησε να κρυφτεί στην κλειστή, περιχαρακωμένη συγκέντρωση των στελεχών του. Το ίδιο άλλωστε έκανε και το 2019.

Το είπε, επειδή κάτι έπρεπε να πει για να καλύψει την απουσία από την ομιλία του των σημαντικών τοπικών ζητημάτων και των προβλημάτων που δημιούργησε η κυβέρνησή του στην περιοχή. Δεν είπε τίποτα για όσα βιώνουν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι πτηνοτρόφοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά, οι νέοι μας. Κουβέντα για την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, την έλλειψη υποδομών, την υπονόμευση των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παραδόθηκαν προς ολοκλήρωση στην κυβέρνησή του. Ούτε μια λέξη για την ασφυκτική κατάσταση στο Νοσοκομείο. Μόνο συνθήματα και ατάκες για προεκλογική κατανάλωση. Τίποτε άλλο.

Οι συμπατριώτες μας τα γνωρίζουν καλά όλα αυτά, γι’ αυτό όντως θα στείλουν το μήνυμα από την Άρτα και το μήνυμα θα είναι ένα βροντερό ΟΧΙ στην κυβέρνηση της ακρίβειας, της διαπλοκής, της λίστας Πέτσα, των Πάτσηδων, των υποκλοπών, της εγκατάλειψης της περιοχής μας.

Και στις 21 Μαΐου ο Αρτινός λαός θα πει «Ως εδώ!». Θα γυρίσει την πλάτη του στην αδικία και θα επιλέξει Δικαιοσύνη παντού.

Γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπαίνει τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. 

Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σημαίνει: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη και αναπτυξιακή προοπτική για την Άρτα και τους ανθρώπους της


ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν, Άρτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]