Άρτα:Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους -Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 37χρονος πατέρας

 

νεότερη ενημέρωση14.39  :Η βελτιωμένη υγεία του 37χρονου, του επέτρεψε τη μετάβασή του στο γραφείο του ανακριτή ,όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 12 /05.

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την ακριβή αιτία θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του χθες στην Άρτα μετά από πολύωρη παραμονή του στο αυτοκίνητο των γονιών του .

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα με τους γονείς του  κοριτσιού , τον 37χρονο πατέρα και την 27χρονη μητέρα να εξακολουθούν να νοσηλεύονται   σε τραγική  ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο της Άρτας .

Σημειώνεται ότι το μωράκι  που έχασε τη ζωή του όταν ξεχάστηκε για ώρες στο αυτοκίνητο   ήταν το πρώτο παιδάκι που  είχε αποκτήσει το ζευγάρι .Το αυτοκίνητο αν και ήταν παρκαρισμένο σε σημείο απ΄όπου περνά  αρκετός κόσμος το παιδί δεν έγινε αντιληπτό καθώς τα τζάμια του αυτοκινήτου  είναι φιμέ .

Όλος ο συγγενικός αλλά  και ο φιλικός περίγυρος του ζευγαριού είναι στο πλευρό των δύο γονιών αδυνατούν ωστόσο να επικοινωνήσουν μαζί τους λόγω της τραγικής  κατάστασής τους ....

Σε βάρος του 37χρονου πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]