ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή των ασθενών στο Νοσοκομείο Άρτας



Τριτοκοσμικές και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Νοσοκομείο Άρτας.


Το Νοσοκομείο μας σήμερα εφημερεύει χωρίς κανέναν απολύτως γιατρό στο Ακτινολογικό Τμήμα, άρα δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να διαγνώσει τα περιστατικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία, την ασφάλεια, τη ζωή των ασθενών. Φυσική κατάληξη του γεγονότος όχι μόνο ότι στην προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών δεν υπήρξε ούτε μία θέση για την Άρτα, αλλά της συστηματικής και μεθοδευμένης υποστελέχωσης του Νοσοκομείου μας.


Και σα να μην έφτανε αυτό, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε καν Lasix, φάρμακο απαραίτητο όχι μόνο στην αντιμετώπιση της υπέρτασης, αλλά και για την αντιμετώπιση οιδημάτων σε καρδιακή, ηπατική, νεφρική ανεπάρκεια, φάρμακο απαραίτητο για τη ζωή συνανθρώπων μας.


Δεν είναι καθόλου υπερβολικό, λοιπόν, να πούμε ότι αυτή τη στιγμή λόγω συγκεκριμένων πράξεων και παραλείψεων η υγεία και η ζωή των ασθενών στο Νοσοκομείο Άρτας βρίσκονται σε κίνδυνο.


Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Είναι ο Διοικητής του Νοσοκομείου, η 6η ΥΠΕ, το υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής, που στην έκκληση των ιατρών απάντησε με αοριστολογίες, που τελικά αποδείχτηκαν ψέματα. Είναι όλοι αυτοί που, στο βωμό της απαξίωσης κάθε δημόσιου αγαθού, δεν σέβονται καν το ύψιστο αγαθό της υγείας, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές συμπολιτών μας. Είναι όλοι αυτοί που κατάντησαν το Νοσοκομείο μας από ένα από τα καλύτερα περιφερειακά Νοσοκομεία της χώρας σε Κέντρο Υγείας.


Στο αδιέξοδο που αυτοί δημιούργησαν την απάντηση θα τη δώσει ο κόσμος της Άρτας στις 21 Μαΐου.


 


Θεματική Υγείας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν.Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]